Hoe neem ik deel aan een ZOOM meeting?

Via code & wachtwoord

1. Open de ZOOM-App
  2. Klik op ‘Join meeting’
  3. Vul de ontvangen meeting code (of link) in en typ je naam. Deze naam zal zichtbaar zijn voor andere deelnemers
  4. Voer het ontvangen wachtwoord in en klik op ‘join meeting’
  5. Klik op ‘Join with computer audio’ om anderen te kunnen horen

Via e-mailuitnodiging of link

1. Open de ontvangen videoboodschap in jouw mailbox (beeldactie 2)
    Lees en bekijk de beeldactie en klik op de ZOOM link
  2. Wacht tot de browser vraagt om de Zoom app te openen en klik op ‘Zoom openen’
  3. Typ je naam. Deze naam zal zichtbaar zijn voor andere deelnemers. Klik vervolgens op ‘join’
  4. Voer het ontvangen wachtwoord in en klik op ‘join meeting’
  5. Klik op ‘Join with computer audio’ om anderen te kunnen horen en zorg ervoor dat de vinkjes voor jouw video en audio aan staan

Vervolgens kun je aan de slag op Zoom door te chatten of videobellen

in Zoom Tags: accountInloggenzoom