Hoe maak ik een YouTube account aan?

App downloaden

1. Ga naar de app: App-store (IPhone) of Google Play (Android)
  2. Zoek in de zoekbalk bovenin naar ‘YouTube’ en download de YouTube-App

Account aanmaken

1. Open de App en klik rechtsboven op het laatste symbool (poppetje) om in te loggen
  2. Klik op “Ga door” bij de melding ‘YouTube wil Google.com gebruiken om in te loggen’
  3. Klik linksonder op ‘Account maken’ en vervolgens op de knop ‘voor mezelf’
  4. Vul je voor- en achternaam in en klik op ‘volgende’
  5. Geef je geboortedatum en geslacht op en klik op ‘volgende’
  6. Kies een mailadres of maak er zelf een en klik op ‘volgende’
  7. Kies een sterk wachtwoord (minimaal 12 tekens, hoofdletters, kleine letters, cijfers, leestekens) en vul deze tweemaal in en klik op ‘volgende’
  8. In het volgende scherm heb je de optie om je telefoonnummer toe te voegen. Dit is niet verplicht. Klik  in deze stap linksonder op ‘overslaan’
  9. Controleer je opgegeven e-mailadres en klik op ‘volgende’
  10. Vink onderaan het privacy-beleid en de voorwaarden aan om akkoord te gaan en klik op ‘Account maken’
  11. Klik in de laatste melding op ‘bevestigen’ en jouw account is aangemaakt