Hoe kan ik een product uploaden (document)?

1. Kies in het linker hoofdmenu op het blauwe onderdeel ‘Productie’ ​
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Nieuw product’​
  3. Klik op de blauwe knop ‘Kies een product’ om op je apparaat het bestand te selecteren dat je wilt uploaden (het is overigens ook mogelijk een bestand te uploaden door deze direct in het venster te slepen)
  4. Wacht eventjes tot het product geüpload en geconverteerd is​
  5. Geef in het venster dat verschijnt het product een passende naam​
  6. Op de tweede regel zie je dat het product standaard niet aan een opdracht gekoppeld is (paarse tag ‘Geen opdracht’). Klik eventueel op deze regel en selecteer een opdracht om het product hieraan te koppelen. Als je het product koppelt aan een opdracht, worden de bijbehorende thema’s en periodes automatisch gekoppeld. Heb je ‘Geen opdracht’ gekozen, dan kun je zelf thema’s kiezen door op deze regel te klikken en betreffende thema’s te selecteren. De bijbehorende periodes worden dan weer automatisch toegevoegd
  7. Als je in de Community aan een groep gekoppeld bent, kun je het geüploade product ook als groepsproduct instellen. Zet hiervoor het schuifje om van ‘Mijn product’ naar ‘Groepsproduct’ en selecteer de gewenste groep ​
  8. Klik op ‘Toevoegen’ om het product definitief te plaatsen

Let op: alleen bestanden tot 50 Mb kunnen worden geüpload, met de volgende bestandstypen: .doc, .docx, .ppt, .pptx, .xls, .xlsx, .jpg, .png, .pdf​