Hoe creëer ik een vragenlijst?

1. Klik in het linker menu op het onderdeel ‘Vragenlijst’​
  2. Heb je nog geen vragenlijst? Download dan eerst de template via de lichtblauwe knop onderaan ‘Download vragenlijst-template’. De inhoud van de vragenlijst is volledig aanpasbaar (vrijheid in aantal vragen, antwoorden en waarden) zolang het format maar in tact blijft ​
  3. Heb je een kant-en-klare vragenlijst klik dan op de roze knop ‘Selecteer vragenlijst’ en selecteer het betreffende bestand. Klik vervolgens op de paarse knop ‘Importeer’ ​
  4. Controleer in de tabel of het aantal thema’s, indicatoren en vragen overeenkomt met hetgeen je voor ogen had ​
  5. Desgewenst kun je de vragenlijst nog bijstellen via de groene knop ‘Vragenlijst bewerken’. Mocht je aanpassingen hebben gemaakt, kun je de vragenlijst exporteren met de paarse knop ‘Vragenlijst exporteren’ ​
  6. Eventueel kun je de vragenlijst testen door de ogen van een deelnemer via de paarse knop ‘Vragenlijst testen’