Hoe voeg ik een video toe?

1. Ga in een nieuw tabblad van je browser naar YouTube en zoek de video die je wilt gebruiken​
  2. Klik bij de betreffende video op ‘delen’ en kopieer de getoonde link  ​
  3. Keer terug in de eLearning Course op Het Leerplatform (het andere tabblad in je internetbrowser)​
  4. Kies in het linkermenu het betreffende niveau ​
  5. Zet rechtsboven de schakelaar om naar ‘Aanpassen’ ​
  6. Voeg de video als videoverhaal toe door in het vak rechts de gekopieerde YouTubelink te plakken ​
  7. Voeg de video als bron toe door rechtsonder op de ‘+’ knop te klikken, het type video te selecteren, een titel in te voeren, de gekopieerde YouTubelink te plakken  en op ‘Verwerken’ te klikken ​
  8. Zet de schakelaar rechtsboven uit om alles op te slaan