Hoe download en installeer ik Teamviewer?

Teamviewer maakt het mogelijk dat anderen jouw computer (gecontroleerd en veilig) overnemen om zo hulp of afstand te kunnen bieden.

1. Ga naar https://www.teamviewer.com/nl/
  2. Klik op de knop ‘Gratis downloaden’
  3. Ga naar jouw downloadmap en open het zojuist gedownloade bestand
  4. Zorg ervoor dat in het volgende scherm de vinkjes ‘installeren’ en ‘privé/niet commercieel’ aan staan en klik op ‘Accepteren – Voltooien’ om verder te gaan
  5. Klik in het vervolgscherm op ‘ja’ om Teamviewer verbindingen toe te staan op jouw laptop/computer