Hoe sta ik anderen toe om mijn computer op afstand te besturen?

Teamviewer maakt het mogelijk dat anderen jouw computer (gecontroleerd en veilig) overnemen om zo hulp of afstand te kunnen bieden. Nadat je Teamviewer hebt geïnstalleerd, kun je anderen eenvoudig toegang geven.

1. Open Teamviewer
  2. Zorg ervoor dat je het tabblad ‘afstandsbediening’ open hebt staan
  3. In dit scherm staat jouw ID en wachtwoord. Geef dit door aan CSS Breda & Zwolle zodat er verbinding kan worden gemaakt en zij jouw computer kunnen overnemen om jou te helpen