Hoe kan ik een Online Beeldsessie inplannen

Het is voor opleiders en Experts mogelijk om sessies vooraf in te plannen via een aantal eenvoudig te doorlopen stappen. Hierbij wordt rekening gehouden met het aantal actieve licenties.

1. Log in op Het Leerplatform
  2. Klik binnen het blokje “Online Beeldsessie’ op ‘Management’
  3. Klik rechtsonder op de blauwe ‘+’ knop om een sessie in te plannen
  4. Selecteer in het venster een trainer die de sessie zal verzorgen en klik op ‘volgende’ (let op: Experts kunnen sessies inplannen voor zowel experts als opleiders en opleiders enkel voor zichzelf)
  5. Selecteer de datum waarop de sessie zal plaatsvinden en klik op ‘volgende’
  6. Selecteer het dagdeel waarop de sessie zal plaatsvinden en klik op ‘volgende’
  7. Selecteer een starttijd van de sessie en klik op ‘volgende’
  8. Selecteer de duur van de sessie (let op: de sessie wordt na het verstrijken van deze duur automatisch afgesloten)
  9. Controleer de gegevens van de sessie en klik op ‘opslaan’