Hoe importeer of maak ik handmatig nieuwe bekwaamheden aan?

Bekwaamheden Handmatig Toevoegen of Importeren

Importeren

1. Open de gewenste Bekwaamheidsmeter in het keuzescherm van Het Leerplatform
  2. Klik bovenin op de knop ‘Bekwaamheden beheren’
  3. Klik op de knop ‘Download Excel Template’
  4. Open het bestand in het venster dat onderin het scherm verschijnt
  5. Vul in het Excel-bestand jouw bekwaamheden in
  6. Sla het bestand op de gewenste plek op en ga terug naar Het Leerplatform
  7. Klik op de knop ‘Importeer bekwaamheden’
  8. Zoek het bestand op met de ingevulde bekwaamheden voor de Bekwaamheidsmeter en open het bestand
  9. Alle reeds ingevoerde bekwaamheden zullen worden vervangen door de bekwaamheden in het Excel-bestand. Klik op ‘ok’ om hiermee akkoord te gaan
  10. Klik op ‘close’ en de bekwaamheden van het Excel-bestand zijn zichtbaar in de Bekwaamheidsmeter

Handmatig aanmaken

1. Open de gewenste Bekwaamheidsmeter in het keuzescherm van Het Leerplatform
  2. Klik bovenin op de knop ‘Bekwaamheden beheren’
  3. Klik onderin op de roze ‘+’ knop
  4. Voer de titel, niveaus en beschrijving van de niveaus van de bekwaamheid in. Het aantal niveaus kunt u zelf bepalen
  5. Klik op ‘Bekwaamheid toevoegen’