Hoe zet ik Tokens in?

1. Klik in het Expertmenu (midden onderaan) op ‘Gebruikersbeheer’​
  2. Klik op de knop ‘Tokens inzetten’​
  3. Selecteer de gewenste rol die gebruikers krijgen wanneer ze zich registreren met de Tokens en klik op ‘Volgende stap’ (elke Token/gebruiker kan slechts één rol hebben)​
  4. Selecteer de Tokenserie die je wilt gebruiken en houd hierbij rekening met de verloopdatum​
  5. Vul daarna het gewenste aantal Tokens in en klik op ‘Volgende stap’​
  6. Selecteer alle producten waaraan je de Tokens wilt koppelen en klik op ‘Volgende stap’​
  7. Selecteer de groep waarin je de Tokens wilt plaatsen en klik op ‘Volgende stap’ (elke Token/gebruiker kan slechts in één groep geplaatst worden)​
  8. Indien je van plan bent de Tokens digitaal te sturen, kun je nu kiezen of je een Beeldactie mee wilt sturen. Zet hiervoor de schakelaar op ‘Ja’ en selecteer de Beeldactie die je mee wilt sturen. Deel je de Tokens fysiek uit of wil je geen Beeldactie mee sturen, laat de schakelaar dan op ‘Nee’ staan. Klik op ‘Volgende stap’​
  9. In het laatste scherm zie je een overzicht van de Tokens die je in gaat zetten (geordend op CSS-nummer). Als je de Tokens digitaal wilt versturen, dien je nu eerst de e-mailadressen in te vullen. Dat kan handmatig door deze per regel in te voeren of in één keer via de knop ‘Importeer e-maillijst’. Je kunt dan een Excelbestand (een bestand zonder opmaak met alle e-mailadressen in Kolom A onder elkaar) importeren waarna alle e-mailadressen automatisch worden ingevoerd​
  10. Klik op ‘Voltooien’ om de Tokens definitief in te zetten en werk de fysieke Tokenvoorraad bij (door de aangeven Tokens uit de voorraad te halen en uit te delen of te vernietigen indien deze reeds digitaal verstuurd zijn)​