Hoe kan ik zien hoe lang gebruikers nog toegang hebben?

Toegangsduur gebruikers
  1. Klik in het Expertmenu (midden onderaan) op ‘Gebruikersbeheer’​
  2. Scrol naar de betreffende groep waar de gebruikers onderdeel van zijn​
  3. Klik in die groep aan de rechterkant op de knop ‘Lijstweergave’. Alle gebruikers worden nu in een lijst weergegeven geordend op voornaam​
  4. In de kolom ‘Token verloopdatum’ zie je precies tot welke datum de gebruikers toegang hebben tot Het Leerplatform