Hoe verleng ik de Tokens (toegang) van gebruikers?

1. Klik in het Expertmenu (midden onderaan) op ‘Gebruikersbeheer’
  2. Klik op de knop ‘Toegang verlengen’
  3. Selecteer uit welke Tokenserie je Tokens wilt inzetten voor de verlenging van toegang tot Het Leerplatform. Let hierbij op het aantal beschikbare Tokens en de verloopdatum
  4. Selecteer vervolgens de gebruiker(s) van wie je de toegang wilt verlengen. Maak daarbij desgewenst gebruik van het filter om alleen gebruikers te tonen van ie de toegang verloopt binnen 1, 2, 3 of 6 maanden
  5. Klik op de knop ‘Verlgen Toegang met Tokens’
  6. Zorg dat je de fysieke Tokenvoorraad bijwerkt