De toegang tot volgende niveaus staan standaard gesloten voor deelnemers, totdat deelnemers het huidige niveau voldoende hebben afgerond met een toets.

Hoe laat ik deelnemers zelf bepalen welke niveaus zij doorlopen (zonder verplichte toets)?

Willekeurige toegang
  1. Klik in het keuzescherm in het donkerblauwe blokje ‘eLearning Course’ op de betreffende Course  ​
  2. Klik onderaan het linkermenu op de knop ‘Voortgangsrapport’​
  3. Vink rechtsboven ‘Willekeurige niveautoegang’ aan
  4. Je kunt er ook voor kiezen om bepaalde deelnemers toegang te geven voor bepaalde niveaus