Hoe log ik in op Teams? Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Let op: een voorwaarde om met Teams te werken is dat je een Microsoft school- of werkaccount tot je bezit hebt.

1. Open de Teams-App op jouw startscherm of zoek Teams tussen jouw Apps
  2. Het welkoms-scherm verschijnt. Klik op ‘Doorgaan’
  3. Vul het e-mailadres in van jouw Microsoft school- of werkaccount en klik op ‘volgende’
  4. Vul het bijbehorende wachtwoord in en klik op ‘volgende’

Ben je je wachtwoord vergeten?

1. Klik op de knop ‘herstellen’ of ‘wachtwoord vergeten’
  2. Vul in het scherm de letters/cijfers in die in het venster staan en klik op ‘volgende’
  3. Krijg je geen toegang tot jouw account? Vraag dan hulp bij de systeembeheerders van jouw organisatie