Hoe stem ik op beelden tijdens een Reflectie in Beeld sessie?

1. De Expert bepaalt op het hoofdscherm welke beelden meedoen en klikt daarna op ‘Start stemronde’​
  2. Bekijk op jouw eigen apparaat (bij voorkeur tablet/mobiel) één voor één de beelden en stem per beeld door middel van een duim omhoog (groen) of een duim omlaag (rood) ​
  3. Als je klaar bent met stemmen, wacht je tot de overige deelnemers ook hebben gestemd en de Expert de sessie vervolgt

Let op: vul regelmatig de aandachtsmeter in, indien de Expert deze heeft ingesteld