Hoe maak ik een Skype account aan?

1. Open de Skype-App
  2. Klik op de knop ‘aanmelden of maken’
  3. Klik op de knop ‘maak er een’ onder het invulveld
  4. Klik op ‘je e-mailadres gebruiken’, voer je e-mailadres in en klik op ‘volgende’
  5. Vul een sterk wachtwoord in en klik op ‘volgende’
  6. Vul je voor- en achternaam in en klik op ‘volgende’
  7. Vul je land en geboortedatum in en klik op ‘volgende’
  8. Vul de code in die je via je opgegeven e-mailadres hebt ontvangen in en klik op ‘volgende’
  9. Verifieer je account door de letters en cijfers in de vullen die zijn afgebeeld en klik op ‘volgende’
  10. Doorloop vervolgens alle stappen die op het scherm verschijnen om Skype toegang te geven tot jouw camera en microfoon

Vervolgens kun je aan de slag op Skype door te chatten of te videobellen

in Skype Tags: accountInloggenSkype