Hoe stuur ik het resultaat van een Beeldtraining of Beeldsessie naar deelnemers?

1. Start de Beeldtafel op en wacht tot Beeldend Trainen is opgestart
  2. Steek een USB-stick in de Beeldtafel
  3. Klik op Beeldtraining of Beeldsessie
  4. Klik op Resultaatoverzicht (voorheen Uitgevoerde sessies)
  5. Klik bij de betreffende sessie op de knop ‘Resultaat bekijken’
  6. Klik bij het betreffende beeld(overzicht) op de knop ‘Opslaan op USB stick’
  7. De bestanden worden nu in een mapje op de USB stick opgeslagen
  8. Je kunt de beelden nu op verschillende manieren naar de deelnemers sturen, bijvoorbeeld via e-mail of door deze te delen op Het Leerplatform