Hoe stuur ik het resultaat naar een Peer Feedback Community?

Nadat alle deelnemers hebben gestemd, staan de 8 beelden met de meeste stemmen op het hoofdscherm

1. Geef ieder beeld, eventueel in dialoog met de groep, een korte passende titel​
  2. Geef de sessie zelf een passende titel in het middelste vlak ​
  3. Klik onder ‘Resultaat versturen naar’ op Peer Feedback Community ​
  4. In het volgende scherm selecteer je de gewenste community en klik je op de knop ‘Versturen’​
  5. Je vindt het resultaat nu als product van jou als opleider/Expert in het overzicht ‘Producten en Feedback’ in de geselecteerde community