Hoe bekijk ik het resultaat van een Reflectie in Beeld sessie?

Als de Expert op het hoofdscherm de acht beelden met de meeste stemmen en de sessie zelf heeft voorzien van een titel, stuurt hij/zij het resultaat naar jou als deelnemer ​

Resultaat bekijken
  1. Klik op jouw eigen apparaat op de knop ‘Bekijk resultaat’​
  2. Ook na het stoppen van de sessie kun je het resultaat altijd terugkijken. Klik hiervoor op de knop ‘Bekijk resultaat’ in het blokje Reflectie in Beeld en klik op de gewenste sessie