Hoe zet ik het resultaat van een Reflectie in Beeld sessie om naar een Leergame?

Nadat alle deelnemers hebben gestemd, staan de 8 beelden met de meeste stemmen op het hoofdscherm ​

1. Geef ieder beeld, eventueel in dialoog met de groep, een korte passende titel​
  2. Geef de sessie zelf een passende titel in het middelste vlak ​
  3. Vink onder ‘Resultaat versturen naar’ de Leergame aan en klik op ‘Verstuur’​
  4. In het volgende scherm stel je bij 6 van de 8 beelden een prioriteit in (1 t/m 6). Dat doe je door op het uitklaplijstje ‘Prioriteit bepalen’ te klikken en de gewenste prioriteit te selecteren​
  5. Stel linksonder een datum in voor ronde 1, 2 en 3 (dit mag op dezelfde datum, maar bij voorkeur zitten hier enkele weken tussen) ​
  6. Klik rechtsonder op de knop ‘Maak leergame aan’​