Valideren van producten kan op twee manieren. Via het overzicht van producten of via het Rapport Leerontwikkeling.

Hoe valideer ik een product via het Rapport Leerontwikkeling (zoeken per deelnemer)?

1. Kies in het linker hoofdmenu het groene onderdeel ‘Analyse’ ​
  2. Klik op het tabblad ‘Leerontwikkeling’​
  3. Klik op de balk ‘kies een deelnemer’ om de gewenste deelnemer te selecteren (typ eventueel de voornaam in om de betreffende deelnemer sneller te vinden) ​
  4. Selecteer een start- en einddatum om de gewenste periode in te stellen ​
  5. Klik op het blok ‘Producten’ ​
  6. Klik op het product dat je wilt valideren​
  7. Klik rechts naast het product op de groene knop ‘Valideren’​
  8. Klik op de gewenste validatie ​
  9. Typ een toelichting op de gekozen validatie​
  10. Klik op ‘Toevoegen’