Hoe archiveer ik de inhoud van een Peer Feedback Community?

In Het Leerplatform is het mogelijk een Peer Feedback Community te archiveren. Alles (interactie, bronnen, opdrachten en producten) wordt dan in een zip-bestand aangeboden. Dit zip-bestand kun je op een gewenste locatie op jouw computer opslaan.

1. Klik in het Expertmenu (midden onderaan) op ‘Productbeheer’​
  2. Klik bij de gewenste community op de knop ‘Archief maken’​
  3. Wacht tot het popup-venster verschijnt en klik op ‘Download’
  4. Sla het zip-bestand op