Waar kan ik mijn oudere producten terugvinden?

1. Kies in het linker hoofdmenu het blauwe onderdeel ‘Productie’ ​
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Mijn product’. Het laatst geüploade product wordt nu zichtbaar​
  3. Klik aan de rechterkant op het blauwe tabje ‘Alle producten’ om een lijst te tonen met al jouw producten​
  4. Scrol en selecteer het gewenste product om deze te openen​
  5. Eventueel kun je ook klikken op de knop ‘Toon productoverzicht’  voor een handige lijstweergave van jouw producten