Kan ik na het uploaden van opdrachten en bronnen deze later nog koppelen?

Jazeker, dat kan. Je kunt bestaande bronnen koppelen aan bestaande opdrachten. Dat doe je als volgt: ​

1. Kies in het linker hoofdmenu het gele onderdeel ‘Onze community’​
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’ ​
  3. Je ziet een overzicht van alle beschikbare opdrachten​
  4. Filter de opdrachten desgewenst door in de thema zoekbalk bovenaan een thematag te selecteren​
  5. Klik op de afbeelding van de opdracht om deze te bekijken​
  6. Klik bovenaan op het rechter tabblad ‘Gekoppelde bronnen’​
  7. Klik rechtsonder op de roze ‘+’ knop ​
  8. Klik in het verschenen venster onderaan op ‘Of selecteer een bestaande bron…’ en kies de bron die je wilt koppelen  ​
  9. Klik op de roze knop ‘toevoegen’ om de bron te koppelen. Deze verschijnt direct in het overzicht ‘gekoppelde bronnen’