Waar kan ik nieuwe opdrachten toevoegen in de vorm van een video?

1. Ga in een nieuw tabblad van je browser naar YouTube of Vimeo en zoek de video die je wilt gebruiken​
  2. Klik bij de betreffende video op ‘delen’ of ‘share’ en kopieer de getoonde link  ​
  3. Keer terug in de community op Het Leerplatform (het andere tabblad in je internetbrowser)​
  4. Kies in het linker hoofdmenu het gele onderdeel ‘Onze community’​
  5. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’ ​
  6. Klik rechtsonder op de roze ‘+’ knop om een opdracht toe te voegen ​
  7. Plak de zojuist gekopieerde link in de balk onderaan en druk op het pijltje (rechts)​
  8. Voer in het nieuwe venster de naam en beschrijving (optioneel) van de opdracht in
  9. Selecteer de thema’s waaraan je de opdracht wilt koppelen door op het veld ‘Selecteer thema’ te klikken ​
  10. Klik op ‘Toevoegen’ ​