Waar kan ik nieuwe opdrachten toevoegen in de vorm van een document?

1. Kies in het linker hoofdmenu het gele onderdeel ‘Onze community’​
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Opdrachten’ ​
  3. Klik rechtsonder op de roze ‘+’ knop om een opdracht toe te voegen ​
  4. Klik op de gele knop ‘Kies een opdracht’​
  5. Selecteer op je computer het bestand dat je wilt uploaden
  6. Voer in het nieuwe venster de naam in en selecteer de thema’s waaraan je de opdracht wilt koppelen door op het veld ‘Selecteer thema’ te klikken. De (eventueel) bijbehorende periode wordt automatisch aangevuld
  7. Typ (optioneel) een beschrijving van de opdracht
  8. Klik op ‘Toevoegen’