Hoe verbind ik met WiFi?

Verbinden met WiFi op Windows

1. Selecteer het pictogram Netwerk  op de taakbalk. Welk pictogram wordt weergegeven, is afhankelijk van de status van je huidige verbinding, bekabeld of draadloos (zie afbeelding hieronder)
  2. Kies het Wi-Fi-netwerk waarmee je verbinding wilt maken en selecteer Verbinden
  3. Typ het netwerkwachtwoord en selecteer Volgende
  4. Kies Ja of Nee, afhankelijk van het type netwerk waarmee je verbinding maakt en of je wilt dat je computer door andere computers en apparaten op het netwerk kan worden gevonden

Verbinden met WiFi op Mac

1. Klik op het ‘wifi-symbool’ in de menubalk. Als wifi uitgeschakeld is, klik je op het ‘lege wifi-symbool’ en daarna op de optie ‘Schakel wifi in’
  2. Kies een netwerk
  3. Voer het wachtwoord in en klik op ‘Verbind’