Hoe geef ik Het Leerplatform toegang tot mijn microfoon zodat ik toelichtingen in kan spreken bij het bevestigen van kracht- en ontwikkelpunten?

Wanneer je een toelichting in wilt spreken, krijg je mogelijk een melding over het verlenen van toegang tot de microfoon. Als je een bericht wilt inspreken moet je hiermee akkoord gaan. Mocht je dit geblokkeerd hebben, dan kun je dit zelf aanpassen op jouw apparaat.

Android

1. Open de app Instellingen op uw apparaat​
  2. Tik op Apps of App-beheer (afhankelijk van uw apparaat kan dit er anders uitzien)​
  3. Tik dan op App-machtigingen. Als u App-machtigingen niet kunt vinden, moet u mogelijk op Privacy en veiligheiden > App-machtigingen tikken​
  4. Tik op microfoon​
  5. Schakel de microfoon voor uw browser (bijv. Chrome) in door op de schakelaar te klikken (deze schuift naar rechts totdat deze groen wordt​

Safari (Macbook)

1. Open Safari​
  2. Klik linksboven op Safari en dan op Voorkeuren
  3. Klik vervolgens op Websites
  4. Klik aan de linkerkant op de Microfoon
  5. Selecteer aan de rechterkant de website van Het Leerplatform (//apps.hetleerplatform.nl) en kies in het uitklaplijstje voor de optie Sta toe

Google Chrome (laptop)

1. Open Chrome​
  2. Klik rechtsboven op de menu knop (3 puntjes)​
  3. Klik op Instellingen
  4. Klik onderaan op Geavanceerd
  5. Klik onder Privacy en beveiliging op Site-instellingen
  6. Klik op Camera of Microfoon
  7. Schakel Vragen vóór toegang in​
  8. Heb je de toegang tot de microfoon al geblokkeerd voor Het Leerplatform, dan kun je dit herstellen. Klik rechts van de website //apps.hetleerplatform.nl op het prullenbakje​
  9. Het Leerplatform zal dan opnieuw toestemming vragen (klik in die melding op Toestaan)

iPhone & iPad

1. Open Instellingen
  2. Klik op Safari
  3. Schakel de optie ‘Toegang camera en microfoon’ in