Hoe vul in mijn kracht- en ontwikkelpunten in?

1. Klik in het keuzescherm in het grijze blokje ‘Kracht- & Ontwikkelpunten’ op het betreffende product ​
  2. Klik op de actieve sessie​
  3. Klik op de groene knop stap 1: ‘Mijn kracht- en ontwikkelpunten invoeren’​
  4. Klik in het groene tabblad krachtpunten op de knop ‘Nieuw krachtpunt invoeren’ en voer jouw krachtpunt in​
  5. Klik in het blauwe tabblad ontwikkelpunten op de knop ‘Nieuw ontwikkelpunt invoeren’ en voer jouw ontwikkelpunt in​
  6. Heb je al eens deelgenomen aan een andere sessie, dan is het mogelijk om een eerder ingevoerde kracht- of ontwikkelpunten uit die sessie op te halen en in te laden. Klik hiervoor onderin het invoerscherm (stap 3/4) op de betreffende tekst, selecteer daarna de gewenste sessie en selecteer vervolgens één of meer kracht- of ontwikkelpunten ​
  7. Wanneer je tevreden bent over al jouw ingevoerde kracht- en ontwikkelpunten (tenminste 1 van elk), klik je onderaan op de roze knop ‘Naar stap 2’​