Hoe log ik in op Vimeo? Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Inloggen

1. Open de Vimeo-App
  2. Klik rechtsonder op de knop ‘Profile’
  3. Klik onderin op de knop ‘log in’ en vul jouw e-mailadres en wachtwoord in
  4. Klik op ‘Log in’

Wachtwoord vergeten?

1. Klik rechts naast het wachtwoord op het grijze vraagteken
  2. Vul jouw e-mailadres in en klik op de knop ‘reset password’
  3. Ga naar jouw e-mail en zoek de mail van Vimeo
  4. Klik op de blauwe knop ‘change password’ (open de link via de browser, anders werkt deze niet)
  5. Vul jouw nieuwe wachtwoord in en klik op ‘reset password’
  6. Ga terug naar de Vimeo-app
  7. Klik rechtsonder op de knop ‘Profile’
  8. Klik onderin op de knop ‘log in’ en vul jouw e-mailadres en wachtwoord in
  9. Klik op ‘Log in’
in Vimeo Tags: InloggenVimeowachwoord