Hoe pas ik mijn inloggegevens aan?

1. Klik nadat je ingelogd bent op Het Leerplatform op jouw profielfoto linksboven ​
  2. Klik in jouw profiel op de knop ‘Bewerk profiel’​
  3. Klik op ‘Wijzig e-mailadres’ om je e-mail te wijzigen of klik op ‘Wijzig wachtwoord’ om je wachtwoord te wijzigen ​
  4. Ter controle (beveiliging) vul je eerst je huidige wachtwoord in. Klik daarna op volgende​
  5. Vul vervolgens je nieuwe e-mailadres of je nieuwe wachtwoord in (2x) en klik op ‘Opslaan’​
  6. Sluit vervolgens het bewerken van je profiel af door rechtsonder op ‘Opslaan’ te klikken