Hoe scherm ik een groepsportfolio af?

1. Kies in het linker hoofdmenu het blauwe onderdeel ‘Productie’ ​
  2. Klik vervolgens op het tabblad ‘Groepsproduct’ ​
  3. Klik bij de desbetreffende groep op de drie puntjes rechtsboven  ​
  4. Klik in het menu dat verschijnt op de knop ‘Bewerken’​
  5. Scherm nu de groep af zodat alleen de deelnemers van de groep de geüploade groepsproducten kunnen bekijken (dus andere deelnemers niet). Dit doe je door bovenin het schuifje om te zetten van ‘Zichtbaar’ naar ‘Afgeschermd’​
  6. Klik op de roze knop ‘Opslaan’ om de groep definitief te maken