Hoe plaats in gebruikers in een groep?

1. Klik in het Expertmenu (midden onderaan) op ‘Gebruikersbeheer’
  2. Klik op de knop ‘Groepenbeheer’
  3. Klik aan de linkerkant op de gewenste groep
  4. In de linkerkolom onder ‘niet ingedeeld’ staan alle gebruikers die nog niet in een groep geplaatst zijn
  5. Selecteer 1 of meerdere gebruikers door op de naam te klikken
  6. Klik vervolgens op het pijltje naar rechts om de gebruikers in de groep te plaatsen
  7. Optioneel kun je met de dubbele pijl naar rechts in 1x alle nog niet ingedeelde gebruikers in de groep plaatsen
  8. Vergeet niet om op de groene knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken