Hoe waardeer ik ontvangen feedback?

1. Kies in het linker hoofdmenu het blauwe onderdeel ‘Productie’ ​
  2. Klik op het tabblad ‘Mijn product’. Jouw meest recente product wordt nu zichtbaar​
  3. Klik aan de rechterkant op het blauwe tabje ‘Alle producten’ om een lijst te tonen met al jouw producten​
  4. Scrol en selecteer het gewenste product waarop je feedback hebt ontvangen​
  5. Klik rechts naast jouw product op de feedback die je wilt waarderen​
  6. Klik op ‘Kies een waardering’ en kies een passende waardering voor de ontvangen feedback ​
  7. Typ vervolgens een toelichting op jouw waardering​
  8. Klik op de knop ’toevoegen’ om jouw waardering definitief te plaatsen