Hoe geef ik Feedback?

Opties voor feedback geven
  1. Kies in het linker hoofdmenu van de Peer Feedback Community op het blauwe onderdeel ‘Productie’
  2. Klik op het tabblad ‘Producten & Feedback’​
  3. Je ziet hier de meest recente producten van jouw mede deelnemers. Als je andere eerder geüploade producten van deelnemers wilt bekijken, kun je gebruik maken van de tags om precies te vinden wat je zoekt.
  4. Klik op het product waarop je feedback wilt geven​
  5. Feedback geven kan op drie manieren:

Tekst

1. Klik rechtsonder op de roze ‘+’ knop.
  2. Vervolgens typ je jouw feedback in het verschenen tekstveld rechts naast het document.
  3. Klik op de roze knop ‘Toevoegen’ om jouw feedback definitief naast het document te plaatsen

Tekening

1. Klik onder het document op de roze knop ‘Feedback: tekenen’ en kies vervolgens de gewenste kleur.
  2. Teken in het document.
  3. Vervolgens typ je jouw feedback in het verschenen tekstveld rechts naast het document. ​
  4. Klik op de roze knop ‘Toevoegen’ om jouw feedback definitief naast het document te plaatsen

Selectie

1. Klik onder het document op de roze knop ‘Feedback: selecteren’ en vervolgens op ‘omlijnen’.
  2. Selecteer in het document het gewenste gebied waarop je feedback wilt geven door een vierhoek te trekken.
  3. Vervolgens typ je jouw feedback in het verschenen tekstveld rechts naast het document.
  4. Klik op de roze knop ‘Toevoegen’ om jouw feedback definitief naast het document te plaatsen   ​

Op een video kun je feedback geven in de vorm van een tekstbericht en/of combinatie met het vastleggen van een tijdstip in een video.