Hoe kan ik een gekozen beeld vervangen met een beeld van een andere deelnemer?

1. Klik op ‘doorgaan naar selectie aanpassen’
  2. In het scherm kun je zien welke deelnemers al beelden hebben verstuurd. Klik op de knop ‘bekijk beelden’ bij een deelnemer om deze te bekijken
  3. Zie je een beeld van een deelnemer die jij wilt vervangen door een eigen gekozen beeld? Klik op jouw beeld dat je wilt vervangen door het beeld van de deelnemer. Klik vervolgens op het beeld van de deelnemer die je wilt toevoegen aan jouw eigen beelden
  4. Klik op de knop ‘beeld vervangen’.
  5. Wil je nog een eigen beeld vervangen met een beeld van een deelnemer? Herhaal dan stap 2 t/m 4. Klik vervolgens op ‘beelden definitief doorsturen’
  6. Wacht tot alle deelnemers de beelden hebben ingestuurd en voer vervolgens de dialoog samen met de trainer binnen het communicatiekanaal

Let op: vul regelmatig de aandachtsmeter in, indien de Expert deze heeft ingesteld

Bekijk hier de instructievideo (stap 1 t/m 4)