Hoe selecteer ik beelden in de video?

1. Klik op de knop ‘bekijk beelden voor de 2e keer en kies beelden’
  2. Er verschijnt een camera-icoontje (het paarse bolletje geeft aan hoeveel beelden je kunt selecteren). Klik op dit icoontje als er een beeld verschijnt die voor jou en het sessiedoel van toepassing is
  3. Indien je alle beelden hebt geselecteerd, ga je via het linker menu naar stap 3

Let op:

• Geselecteerde beelden kun je in deze stap niet meer ongedaan maken. In stap 4 kun je jouw geselecteerde beelden eventueel aanpassen door het beeld een paar seconden terug- of door te spoelen
  • Vul regelmatig de aandachtsmeter in, indien de Expert deze heeft ingesteld

Bekijk hier de instructievideo (stap 1 t/m 4) of ga hier verder voor de uitleg van stap 3.