Hoe plaats in producten in de Portfoliobox?

Bestand

1. Log in op Het Leerplatform
  2. Klik op de gewenste box in het blokje ‘Portfoliobox’
  3. Klik rechtsonder op het roze ‘+’ icoontje
  4. Klik op ‘bestand kiezen’
  5. Kies een bestand uit jouw apparaat en klik op ‘openen’
  6. Geef jouw product een passende naam
  7. Kies in welke box je jouw product wilt plaatsen
  8. Koppel het product aan een of meerdere passende thema’s
  9. Klik op ’toevoegen’

Video

1. Ga in een nieuw tabblad van je browser naar YouTube of Vimeo en zoek de video die je wilt gebruiken​
  2. Klik bij de betreffende video op ‘delen’ of ‘share’ en kopieer de getoonde link
  3. Keer terug in naar de Portfoliobox op Het Leerplatform (het andere tabblad in je internetbrowser)​
  4. Klik rechtsonder op het roze ‘+’ icoontje
  5. Plak de link van de video in het venster en klik op het pijltje (rechts)
  6. Geef jouw product een passende naam
  7. Kies in welke box je jouw product wilt plaatsen
  8. Koppel het product aan een of meerdere passende thema’s
  9. Klik op ’toevoegen’