Hoe bekijk ik van een bekwaamheid alle inschattingen (deelnemer) en beoordelingen (trainer)?

Historie Bekwaamheid Bekijken
  1. Open de gewenste Bekwaamheidsmeter in het keuzescherm van Het Leerplatform
  2. Klik op een bekwaamheid in het overzicht
  3. Bekijk de beoordeling van de deelnemer (links) en de beoordelaar (rechts). Klik op de knop ‘bekijk historie’. Je ziet nu een overzicht van alle inschattingen van de deelnemer en beoordelingen van de trainer

Klik in het historieoverzicht op ‘exporteren naar Excel’ om de inschattingen en beoordelingen op jouw apparaat op te slaan