Hoe neem ik deel aan een Online Beeldsessie?

1. Log in op Het Leerplatform en klik in het keuzescherm op ‘Deelnemen aan sessie’ binnen het blokje ‘Online Beeldsessie’
  2. Via Zoom krijg je van de Expert een sessiecode. Vul deze code in op Het Leerplatform in het verschenen veld en klik op ‘Inchecken’
  3. Je kunt nu aan de slag met de Online Beeldsessie. Bovenin staat de activiteitenbalk waarin je jouw voortgang kunt zien. Lees de korte tekst en klik op ‘Start Beeldsessie’
  4. Bekijk in de tweede stap de video
  5. In de volgende stap bekijk je nogmaals de video en selecteer je tijdens het bekijken van de video beelden die aan het sessiedoel voldoen
  6. Geef vervolgens in de volgende stap jouw gekozen beelden een titel en pas eventueel het beeld aan. Stuur daarna de beelden op via de roze knop ‘Versturen’
  7. In stap 4 kun je de beelden van anderen bekijken. Heeft een andere deelnemer een beeld gekozen die jij belangrijker vindt dan een eigen gekozen beeld? Selecteer de beelden die je wilt vervangen en klik op ‘beeld vervangen’
  8. Keer terug op het afgesproken tijdstip in de Zoom-vergadering en voer een dialoog over de ingezonden beelden van alle deelnemers
  9. Nadat alle beelden zijn besproken, klik je op de roze knop ‘Start Stemmen’ en stem je op de ingezonden beelden
  10. Keer na het stemmen terug naar de Zoom-vergadering en stel gezamenlijk prioriteiten voor de beelden vast
  11. Als de trainer de sessie heeft afgerond, kun je op het Keuzescherm binnen het blokje ‘Online Beeldsessie’ het resultaat bekijken

Leergame: Indien de Expert een Leergame heeft aangemaakt, staat deze (op de afgesproken datum) klaar in het blokje ‘Leergame’

Let op: vul regelmatig de aandachtsmeter in, indien de Expert deze heeft ingesteld