Hoe kopieer ik binnen een blokje content van een bestaand product naar een nieuw product?

1. Klik in het Expertmenu (midden onderaan) op ‘Productbeheer’​
  2. Klik bij het nieuwe product (waar de gekopieerde content naartoe moet) in de kolom contentbeheer op de knop ‘Content overschrijven’​
  3. Selecteer het juiste account en vervolgens het product waaruit je de content wilt kopiëren
  4. Klik op de knop ‘Content overzetten’. Let op: alles in het product wat je hebt gekozen in stap 2 wordt hiermee overschreven en vervangen door de content uit het geselecteerde product van stap 3