Moet ik de Beeldtafel regelmatig updaten?

Ja, dat raden wij sterk aan. Beeldend Trainen software updates worden automatisch gedownload en geïnstalleerd bij het starten van de applicatie als de Beeldtafel verbonden is met internet. Vaak duurt dit niet langer dan 5 minuten.

Daarnaast biedt Windows elke dinsdag om 16:00 nieuwe updates aan.
Klik hiervoor in het startmenu op het tandwiel-icoontje en vervolgens op ‘Bijwerken en beveiliging’ en volg de stappen. Let op, het installeren kan soms even duren. Het is daarom verstandig de Beeldtafel op stroom aan te sluiten tijdens de installatie.