Hoe verbind ik de Beeldtafel met internet?

Hoewel Beeldend Trainen prima werkt zonder internetverbinding, is het wel nodig voor het ophalen van de laatste updates en onze hulp op afstand (via Teamviewer). Je kunt de Beeldtafel eenvoudig verbinden met internet, volg hiervoor onderstaande stappen:

1. Start de Beeldtafel op en wacht tot Beeldend Trainen is opgestart
  2. Minimaliseer Beeldend Trainen door rechtsboven op het – knopje te klikken
  3. Klik rechtsonder op het wereldbol-icoontje
  4. Klik in het men dat verschijnt op het gewenste draadloze netwerk
  5. Meld je indien nodig aan met de inloggegevens van het netwerk