Hoe verstuur ik een Beeldactie?

1. Klik in het keuzescherm in het gele blokje ‘Beeldactie’ op het betreffende product​
  2. Scrol iets naar beneden en klik op de knop Verstuur Beeldactie’​
  3. Maak en keuze tussen het versturen van de Beeldactie naar gebruikers die zich al geregistreerd hebben op Het Leerplatform (kies ‘geregistreerde gebruikers op Het Leerplatform’) of naar gebruikers die nog niet geregistreerd zijn (kies ‘niet-geregistreerde gebruikers’) en klik linksonder op de knop ‘Verder’​
  4. Als je hebt gekozen voor het versturen naar geregistreerde gebruikers, dan  krijg je nu de verschillende gebruikersgroepen te zien. Vul eerst het e-mailadres in waar eventuele reacties op de Beeldactie naartoe gestuurd worden (dit kan jouw eigen e-mailadres zijn). Klap vervolgens de groepen open en selecteer één of meerdere gebruikers (of selecteer een hele groep via het ‘selecteer alles’ icoontje voor de groepsnaam). ​
  5. Als je hebt gekozen voor het versturen naar niet-geregistreerde gebruikers, vul dan in de volgende stap in naar hoeveel personen je de Beeldactie wil versturen. ​
  6. In het scherm dat volgt, vul je eerst het e-mailadres in waar eventuele reacties op de Beeldactie naartoe gestuurd worden (dit kan jouw eigen e-mailadres zijn). Verder zie je een tabel waar je de e-mailadressen van de ontvangers in kunt vullen. Dat kan handmatig door deze per regel in te voeren of in één keer via de knop ‘Importeer e-maillijst’. Je kunt dan een Excelbestand (een bestand zonder opmaak met alle e-mailadressen in Kolom A onder elkaar) importeren waarna alle e-mailadressen automatisch worden ingevoerd​
  7. Klik rechtsonder op de knop ‘Verstuur Beeldactie’ om de Beeldactie te versturen