Hoe stel ik een Beeldactie samen?

1. Klik in het keuzescherm in het gele blokje ‘Beeldactie’ op het betreffende product​
  2. Zet rechtsboven de schakelaar om zodat de Beeldactie bewerkt kan worden​
  3. Voer een persoonlijke boodschap in​
  4. Upload 2 foto’s en voer de namen in van de sprekers en/of de onderwerpen van de video’s (die je in de volgende stap plaatst)​
  5. Kies de videobron voor zowel de video links als de video rechts. Je kunt kiezen uit een video van YouTube (aanbevolen), het uploaden van een eerder opgenomen video (max 150mb) of het live opnemen via de webcam​
  6. Kies je voor ‘Video van YouTube’, plak dan een eerder gekopieerde YouTube link in het betreffende veld.​
  7. Kies je voor ‘Video opnemen’,  klik dan op de knop ‘Start opname’. Mogelijk vraagt de computer om toestemming voor het gebruik van de webcam en de microfoon, klik in dat geval op toestaan. Daarna begint de opname die je kunt stoppen met de knop ‘Stop opname’. Ben je tevreden dan kun je de opgenomen video opslaan met de knop ‘Opslaan’, zo niet dan kun je een nieuwe opname starten met de knop ‘Begin opnieuw’​
  8. Kies je voor ‘Video uploaden’, klik dan op de knop ‘Selecteer video…’. Selecteer het gewenste videobestand (max 150mb) om deze te uploaden​
  9. Zet rechtsboven de schakelaar weer om en sla de Beeldactie op​