Wat is Reflectie in Beeld en hoe werkt het?

Wat is het?

Reflecteer tijdens een interactieve sessie als groep op verschillende (werk)situaties door eigen beelden (foto’s of screenshots) in te sturen, deze te bespreken en te stemmen op de 8 meest relevante beelden.

Hoe werkt het?

Om deel te nemen aan Reflectie in Beeld check je in met een code die jouw Expert laat zien. Klik op de roze knop in het keuzescherm en typ de code in. Klik vervolgens in het blokje Reflectie in Beeld op ‘Verstuur foto’. Je kunt nu een foto maken en deze direct versturen of je kunt foto’s selecteren uit jouw fotobibliotheek. Alle ingezonden beelden worden getoond op het scherm van de Expert, die deze met de groep bespreekt, de stemronde start en het eindresultaat van titels voorziet en opslaat.

Voorbeeld video